ÉLIA Kft Vélemények

Alábbi oldalon néhány tanulónk véleményét olvashatják melyet a google-be írtak rólunk:

Ádám Sasvári

“A könnyen emészthető, hasznos videóanyagok és “nyomtatott” tananyag segítik az egyszerű felkészülést. A vizsga helyszíne külön élmény azoknak, akik kedvelik az állatokat. Az oktatók és a vizsgáztatók nagyon kedvesek, segítőkészek!”

Ágnes Szűcs

“Jó választás volt az Élia Kft. keretein belül szervezett Aranykalászos Gazdaképzésre beiratkozni , mert a kiváló videós anyagok segítségével bemutatott tananyag hamar megjegyezhető volt, és a vizsgán jól lehetett hasznosítani.
A szöveges tananyag egyszerűen , könnyen tanulhatóan lett leadva.
A megosztott útiterv a vizsgahelyszínre tökéletes volt, azonnal odavitt a gps.
Örülök , hogy az Élia Kft-t választottam a képzéshez.”

Tamás Csapó

“Köszönjük a profi szervezést és a nyugodt vizsgakörülményeket! Nagyon sokrétű volt a tanfolyam, sok hasznos pluszismeretet szerezhettünk a választott képzés alatt. A vizsga során a segítőkészség abban is megnyilvánult, hogy a tanulási folyamat során kevésbé hangsúlyos részismereteinkre felhívták a figyelmet, de abszolút segítő jelleggel, azaz elmondható, hogy még a vizsgázás során is tanulhattunk. :)”

Péter Gergen

“Aranykalászos gazda képzést végeztem náluk. Nagyon-nagyon PROFI csapat! Így csupa nagy betűvel. Nagy szakértelem, nyitott, segítőkész hozzáállás. Mindent (is) megoldanak és segítenek. Legközelebb is őket választom és ajánlom mindenkinek, aki hasonló képzésben gondolkodik. Köszönet az Élia csapatának!”

Krisztián Farkas

“Nagyon örülök, hogy az Élia Kft-t választottam,mert nagyon felkészült csapat az oktatásra! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Peter Csucska

“Aranykalászos Gazda OKJs tanfolyamot végeztem el az ÉLIÁ-nál. Korrekt csapat, ha ma kellene dönteni – ismét őket választanám. Minden kérdésemre kaptam választ, a légkör pedig mindvégig családias volt.”

RICHÁRD Darabos

“Mindenben rugalmas hozzáállás, és megoldáskeresése jellemzi a kapcsolattartókat. Hálásan köszönöm a türelmet, és a megértést. Mindezek mellett egy humoros csapatot ismertem meg a kft ben, vel dolgozók személyében.”

Kornel Kovats

“Régóta szerettem volna átfogó, mezőgazdasággal kapcsolatos ismereteket szerezni. A képzőhelyek bőséges kínálatából az Élia Kft. Aranykalászos gazda képzését választottam a honlapon elérhető szakszerű tájékoztatás alapján. A képzés során nagyon hasznos írott, illetve videó anyagot tettek elérhetővé, minden módon segítették a felkészülést. A vizsgaidőpontot több lehetőség közül lehetett kiválasztani. A vizsga előtt részletes tájékoztatást kaptunk, maga a vizsga is jól szervezetten, “hallgatóbarát” módon került lebonyolításra. Ha mondhatom ezt, az Élia Felnőttképzés munkatársai egy pillanatra sem engedték el a kezünket. Örülök, hogy a segítségükkel szerezhettem meg Aranykalászos gazda bizonyítványomat. Köszönöm!”

További véleményeket idekattintva talál!